Sök

Version 13.2.25

Optimering - Sökfunktion i Admin

Optimeringsarbete av den grundläggande sökfunktionen på startsidan och via toppmenyn i Admin. Sökningar i produkttexter har inaktiverats då detta försämrar prestandan och hastigheten. Det finns möjlighet att via en inställning aktivera sökningar i produkttexter igen. Kontakta i så fall Askås.

OBS. Sökningar i produkttexter är fortfarande möjligt att göra via sökningar i filtreringsmenyn i vyn Visa artiklar.                                

Återköp - Flerlager

Korrigering vid återköp, så att återföring av artikel registreras till rätt lager. Tidigare kunde ett återköp av produkter med specificerad lagerplats felaktigt återföras till huvudlagret.

Utveckling - Integration till Qliro One

Nya möjligheter att flagga produkter för risk och minimiålder. Tvingande inladdning av checkout i antingen privat- eller företagsläge.

Server Side Tracking - Multipla tokens

Utveckling av CAPI, Conversion API i Askås Server Side Tracking-modul. Det är nu möjligt att skapa multipla access tokens som kan kopplas till och användas för olika marknader.

ACM - Korrigering frontend

Mindre korrigering av Askås Cookie Manager. I vissa lägen scrollades besökarna till footern när ACM laddades in.                                      

Filtrering i Admin - Ingår i variant

Ny filtermöjlighet på artiklar som ingår i en variant i vyn Visa artiklar i Admin.

Prishistorik - Variantartiklar

Mindre korrgering för visning av prishistorik för variantartiklar. När ingen ingående variant är förvald visas "tidigare lägstapris" för den övergripande artikeln i varianten.

CDON-integration - Förbättringar

Korrigering för korrekt uthämtning av prislista för DKK. Optimeringar av flödet och hanteringen av priscache.

Kundkonto - Orderexport

Som standard skickas kundkonto med i orderexporter om denna data finns på en order. Då vissa 3PL-system inte hanterar kundkonto finns det nu en inställning för att inaktivera kundkonto vid orderexporter. Inställningen aktiveras av Askås.

Artikelwidget i ACE - Variantartiklar

I artikelwidgeten i Askås Content Editor finns det en inställning för att länka "variantartiklar till ägare". Det innebär att en ingående variant länkar till den övergripande rubrikartikeln. Tidigare applicerades inställningen även på fristående artiklar som lades till i widgeten och detta skapade en felaktig länk.

SET-artikel - Flerlager

Korrigering gällande SET-artiklar som har ingående artiklar med köpbar lagerstatus i andra lager men inte finns i huvudlagret.

Kontaktformulär mot Zendesk API

Funktionalitet för att skicka direkt till Zendesk API, något som saknats tidigare.

Relaterade funktioner och integrationer