Sök

Version 13.1.22

Orderkontroll - Upsell

Korrigering för vissa regler i Orderkontroll i samband med Upsell-funktionen. Askås Orderkontroll är en funktion som ger möjlighet att motverka och hantera bedrägeriförsök. I funktionen kan man sätta upp olika regler som sedan kontrolleras vid orderläggning. När en order "fastnar" i en kontroll skapas en notifikation i Askås Notiscenter. Därefter kan du som administratör granska ordern och göra en bedömning hur du vill hantera den.

Medskickskampanjer - Korrigering 

Förbättringar i logik för Medskickskampanjer. I vissa lägen var medskickskampanjen aktiv trots att en kund inte längre uppfyllde kampanjens villkor.

Qliro One - Callback 

Förbättringar i integrationen till Qliro One vad gäller validering av callbacks. 

Callback: Mekanism för att kommunicera statusen på en betalning från betalleverantören tillbaka till Askås Admin.  

Kundprofil - Obligatoriska fält 

Ny pluginpunkt för att kunna styra obligatoriska fält på kundprofil. Den tidigare pluginpunkten fungerar inte längre då flödet har ändrats.

Svea Shipping - Fraktmetoder 

Mindre korrigering för benämning av fraktmetoder på olika språk i Svea Shipping. Fraktmetodens namn sparas nu på samtliga standardspråk istället för enbart SV, NO, EN.

Hantera översättningar - Askås Information Manager 

Justering för problem där vissa tecken med speciell representation inte gick att skicka på översättning i Askås Information Manager.

Säkerhetsarbete - Filuppladdning

Förebyggande säkerhetsarbete för hantering av filer som laddas upp. Bland annat ny funktionalitet för att ta bort filen efter användning. Utökad loggning, validering av filnamn och utvärdering av filens storlek.

Fraktpris - Artikelexport 

Mindre korrigering av problem med fraktpris i artikelexport.

Relaterade funktioner och integrationer