Sök

Version 13.1.21

Double Opt In - Uppdatering av kund

När en kund accepterar mottagning av nyhetsbrev via funktionen för Double Opt In så ska en ny tid sättas på kunden. Tidsstämpeln anger att kunden har uppdaterats och när kunden slutförde medgivandet via Double Opt In.

Avregistrering/registrering - Nyhetsbrev och SMS

Korrigering för fält för nyhetsbrev via mail och sms på kundprofil. Korrigeringen gör så att dessa fält sparas korrekt på kundprofilen.

Förbättringar - SET-artikel i abonnemang

Askås abonnemangsfunktion har stöd för att sälja SET-artiklar via abonnemang. Vi har gjort förbättringar så att ändringar av ett dynamiskt abonnemang ger korrekt ordersumma.

Statistik - Jämför perioder

Korrigering för korrekt månadsstatistik, vid jämförelse av två perioder.

Filtrering i ACE - Aktiva startsidor

Korrigering för filter i vyn över startsidor, Visa endast aktiva i Askås Content Editor. Tidigare kunde filtreringen felaktigt hitta aktiv data från Askås Marketing Automation med samma ID som en inaktiv startsida.

Hyllplats - Statistik

På en produkt/artikel i Askås kan man ange Hyllplats/Lagerplats. Tidigare visades inte lagerplats i statistikfunktionen, detta har nu åtgärdats.

Korrigering - Visning av bästa kampanjen

Korrigering så att den kampanj med bästa erbjudandet alltid appliceras i kassan. Detta gäller när en produkt ingår i två eller flera kampanjer med rabatt i procent eller pris.

Matkahuolto - Qliro Shipping 

Ny integration till Matkahuolto som integreras genom tilläggsfunktionen Qliro Shipping. Matkahuolto är Finlands näst största leverantör av pakettjänster inom logistikbranschen.

Nya taggar - Prishistorik

Nya taggar för att visualisera vad kund sparar jämfört med 30-dagarpriset. Dessa taggar kan läggas till vid implementationen av Prishistorik V2. Kan medföra extra frontend-utveckling och merkostnader.

Läs mer om Prishistorik    
   

Säkerhetsvy - Tvåfaktorautentisering

Ny vy i Askås Marketplace med information om adminstratörers status gällande inloggning med Tvåfaktorsautentisering, 2FA. Det finns även möjlighet att skicka påminnelsemail till administratörer som ännu inte aktiverat 2FA. 

Sedan tidigare finns liknande information och verktyg i behörighetsfunktionaliteten som ligger under Inställningar/Behörigheter.

Läs mer om Tvåfaktorautentisering

Butiksinformation - Teckenkodning

Under Mina licenser i Admin finns nu information om aktuell teckenkodning för butiken. Mina licenser ligger under den utfällbara inställningsmenyn som aktiveras när du klickar på loggan högst upp till höger.

Relaterade funktioner och integrationer